Nowoczesne technologie rybne

TTM - Urządzenie do moczenia, mycia, obróbki dezynfekacyjnej i konserwowania


Firma TTM jest producentem urządzenia do moczenia, mycia, obróbki dezynfekacyjnej i konserwowania produktów spożywczych. Urządzenie przeznaczone jest do namaczania, mycia, konserwowania, dezynfekcji produktów spożywczych w formie kawałkowej – mięs, ryb, surowych i obranych warzyw (zwłaszcza ziemniaków, marchwi, buraków itp.) w czystej wodzie, roztworze dezynfekującym, płuczącym lub konserwującym.

Przeznaczone jest do ciągłej pracy w liniach do przerobu warzyw na surówki, sałatki, soki warzywne (zwłaszcza tzw, jednodniowe), obierane warzywa, komponenty sosów warzywnych, a także w liniach przetwarzających ryby i mięsa w formie kawałków lub sztuk. Urządzenie może być wyposażane w systemy regulacji pH,  stężeń stosowanych środków konserwujących lub dezynfekantów. Wykonywane jest na zamówienie, dlatego w jego konstrukcji mogą być uwzględniane specyficzne życzenia zamawiającego.


Kontakt: mgr inż. Sławomir Podgajny
tel. kom.: 601 314947
www.ttm.pl
e-mail: ttm@ttm.pl

ttm2.jpg