Imprezy

Targi European Seafood Exposition 2007


logo.gifTargi "European Seafood Exposition" (ESE) wraz z odbywającymi się również targami "Seafood Processing Europe" (SPE) to największa impreza wystawiennicza z branży rybnej na świecie. Co roku, ponad 1000 wystawców z ponad 100 krajów świata lokuje swoje stoiska w Brukseli, aby nawiązywać kontakty handlowe, produkcyjne oraz technologiczne. Ponad 92% wystawców ocenia ESE i SPE jako jedno z najbardziej przydatnych biznesowo wydarzeń w roku.

Tegoroczna edycja targów odbędzie się w dniach 24 – 26 kwietnia 2007 roku, w Parcs des Expositions. Na targach pojawią się m.in. przedsiębiorcy, hurtownicy oraz dostawcy technologii ze wszystkich dziedzin przemysłu rybnego. Zakres tematyczny targów obejmuje:

- European Seafood Exposition 2007:
Ryby i owoce morza: świeże, mrożone, żywe, przetworzone, markowe, marki prywatne,
Organizacja i serwis: kontrola jakości, finanse, zrzeszenia, technika komputerowa
Produkty uzupełniające: sosy, zalewy, przyprawy itp.

- Seafood Processing Europe 2007:
Sprzęt dla przemysłu rybnego: maszyny, chłodzenie, sprzęt chłodniczy
Organizacja i serwis: kontrola jakości, finanse, zrzeszenia, technika komputerowa, logistyka
Opakowania: transport, pakowanie, rozwiązania magazynowe

Rejestracja uczestników do dnia 1 marca 2007 jest bezpłatna. Po tym terminie, rejestracja wynosi:
- w dniach 1 marca – 23 kwietnia:
*rejestracja online – 25 € za osobę
*rejestracja faksowa, telefoniczna lub pocztowa – 35 € za osobę
- po 23 kwietnia – 60 € za osobę
           
Aby się zarejestrować, kliknij tutaj (strona w języku angielskim, włoskim, hiszpańskim, belgijskim oraz holenderskim)

Więcej informacji na temat European Seafood Exposition i Seafood Processing Europe można znaleźć na stronie targów: www.europeanseafood.com